wrzucaj <- <- -> -> 1 Pliki, które tu są udostępnione można używać TYLKO pod warunkiem, że masz ich oryginalną wersje, a ściągniętą kopie będzie się traktować jako zapasową.
Nie mogą one służyć jakimkolwiek celom niezgodnym z prawem.
Udostępniający pliki nie ponosi żadnej odpowiedzialności z powodu wykorzystania materiałów tu zawartych niezgodnie z ich przeznaczeniem w szczególności, gdy spowodowałoby to szkodę osób trzecich.
Wszystkie pliki pobierałeś/aś na własną odpowiedzialność.



NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » SOSY I PRZYPRAWY » „SOS ANDALUZYJSKI I

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

„Sos andaluzyjski I

  
kotek
19.04.2021 17:44:46
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Moderator

Posty: 2930 #7797880
Od: 2018-4-14
1 żółtko, 1 łyżka musztardy, 150 ml oliwy, 150 ml oleju, 2 łyżeczki octu winnego, 2 ząbki czosnku, 2 łyżki pokrojonej w drobniutką kostkę czerwonej i zielonej papryki, sól, pieprz...W miseczce utrzeć żółtko z musztardą, solą i pieprzem. Następnie dodawać oliwę i olej kroplami, później cienką strużką. Ubijać aż powstanie puszysta, gęsta masa. Wciąż ubijając dodawać ocet, rozgnieciony czosnek. Następnie dodać paprykę, dokądnie wymieszać. Przełożyć do sosjerki.

Sos andaluzyjski podawać do ryby z rusztu lub hamburgerów.
  
Electra27.04.2024 23:17:06
poziom 5

oczka

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » SOSY I PRZYPRAWY » „SOS ANDALUZYJSKI I

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny