wrzucaj <- <- -> -> 1 Pliki, które tu są udostępnione można używać TYLKO pod warunkiem, że masz ich oryginalną wersje, a ściągniętą kopie będzie się traktować jako zapasową.
Nie mogą one służyć jakimkolwiek celom niezgodnym z prawem.
Udostępniający pliki nie ponosi żadnej odpowiedzialności z powodu wykorzystania materiałów tu zawartych niezgodnie z ich przeznaczeniem w szczególności, gdy spowodowałoby to szkodę osób trzecich.
Wszystkie pliki pobierałeś/aś na własną odpowiedzialność.



NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » DRUGIE DANIA » PACHNĄCA TYMIANKIEM PIERŚ KURCZAKA NADZIEWANA BOBEM

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

PACHNĄCA TYMIANKIEM PIERŚ KURCZAKA NADZIEWANA BOBEM

  
kotek
05.04.2021 09:51:26
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Moderator

Posty: 2930 #7688697
Od: 2018-4-14
SKŁADNIKI
2 PIERSI KURCZAKA

300–400 G BOBU

ŁYŻECZKA TYMIANKU SUSZONEGO + KILKA GAŁĄZEK ŚWIEŻEGO

2 ŁYŻECZKI OLIWY

ZĄBEK CZOSNKU, OBRANY I PRZECIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ

SÓL, PIEPRZ

10 CIENKICH PLASTRÓW BOCZKU....PRZYGOTOWANIE KROK PO KROKU
Bób ugotuj w osolonej wodzie, obierz i dopraw oliwą, solą, pieprzem, czosnkiem i suszonym tymiankiem. Piersi natnij, aby utworzyć kieszonki, nadziewaj bobem. Na desce do krojenia tak ułóż 5 plastrów boczku, by lekko nachodziły na siebie, połóż na nich pierś i zawiń w boczek. Tak samo postępuj z drugą piersią. Ułóż w formie wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz 40–45 minut w 180°C. Gotowe piersi przez chwilę studź przed pokrojeniem.
  
Electra29.04.2024 13:49:51
poziom 5

oczka

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » DRUGIE DANIA » PACHNĄCA TYMIANKIEM PIERŚ KURCZAKA NADZIEWANA BOBEM

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny