wrzucaj <- <- -> -> 1 Pliki, które tu są udostępnione można używać TYLKO pod warunkiem, że masz ich oryginalną wersje, a ściągniętą kopie będzie się traktować jako zapasową.
Nie mogą one służyć jakimkolwiek celom niezgodnym z prawem.
Udostępniający pliki nie ponosi żadnej odpowiedzialności z powodu wykorzystania materiałów tu zawartych niezgodnie z ich przeznaczeniem w szczególności, gdy spowodowałoby to szkodę osób trzecich.
Wszystkie pliki pobierałeś/aś na własną odpowiedzialność.



NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » ZUPA Z MIESEM MIELONYM I FASOLA

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

zupa z miesem mielonym i fasola

  
kotek
25.11.2018 08:32:30
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Moderator

Posty: 2930 #2610473
Od: 2018-4-14
Składniki
łyżka oleju
cebula
2 ząbki czosnku
papryczka chili
łyżka koncentratu pomidorowego
mielona papryka, kumin, pieprz cayenne
400 g mielonego mięsa z indyka
puszka czerwonej fasoli puszka pomidorów pelati
1 l bulionu drobiowego
szczypior i tarty ser do posypania........Przygotowanie
W garnku rozgrzewamy olej, wrzucamy posiekaną cebulę, podsmażamy aż zbrązowieje.
Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekaną papryczkę chili (bez pestek), podsmażamy 2 min.
Dokładamy koncentrat i po trochu przypraw, mieszamy przez minutę. Wrzucamy mięso, mieszając podsmażamy ok. 5 min.
Dodajemy fasolę i pomidory (z zalewami) oraz bulion, przykrywamy, gotujemy na małym ogniu 30 min.
Przyprawiamy pikantnie, przed podaniem posypujemy pokrojonym drobno szczypiorem i sporą ilością tartego sera.
Przepis pochodzi z magazynu "Moje Goto

























Przepis: Gołąbki z mięsem
Przygotowanie: 30 minut Gotowanie: 1 godzina 15 minut Porcja: 245 kcal Składniki na 12 sztuk

MOJEGOTOWANIE

Gołąbki z mięsem
Przepis: Zapiekanka z mięsem
Przygotowanie: 40 minut Porcja: 290 kcal Składniki na 4 porcje

MOJEGOTOWANIE

Zapiekanka z mięsem
Przepis: Gołąbki z miodem
Przygotowanie: 30 minut Pieczenie: 45 minut Porcja: 470 kcal

MOJEGOTOWANIE

Gołąbki z miodem
Przepis: francuskie pot-au-feu
To najsłynniejsze francuskie danie jednogarnkowe. Pot-au-feu to dwa dania w jednym: esencjonalny rosół oraz danie główne złożone z gotowanego mięsa i warzyw podawane z korniszonami i musztardą

MOJEGOTOWANIE

Pot-au-feu czyli bulion z mięsem
NAJLEPSZE PRZEPISY NA DYNIĘ
Szybki Przepis Zupa dyniowa z chorizo
POLUB NAS

  
Electra26.04.2024 08:13:12
poziom 5

oczka

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » ZUPA Z MIESEM MIELONYM I FASOLA

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny