wrzucaj <- <- -> -> 1 Pliki, które tu są udostępnione można używać TYLKO pod warunkiem, że masz ich oryginalną wersje, a ściągniętą kopie będzie się traktować jako zapasową.
Nie mogą one służyć jakimkolwiek celom niezgodnym z prawem.
Udostępniający pliki nie ponosi żadnej odpowiedzialności z powodu wykorzystania materiałów tu zawartych niezgodnie z ich przeznaczeniem w szczególności, gdy spowodowałoby to szkodę osób trzecich.
Wszystkie pliki pobierałeś/aś na własną odpowiedzialność.



NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » SOSY I PRZYPRAWY » SOS JABŁKOWY DO WIEPRZOWINY

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

SOS JABŁKOWY DO WIEPRZOWINY

  
kotek
19.07.2021 12:38:58
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Moderator

Posty: 2930 #7843256
Od: 2018-4-14
SOS JABŁKOWY DO WIEPRZOWINY SKŁADNIKI
400g jabłek
Sok z ½, cytryny
1 łyżki cukru pudru
Do podania trochę masła i soli.....SOS JABŁKOWY DO WIEPRZOWINY
Jabłka obrać i pokroić w kostkę. Włożyć do małej rondelce sok z ½, cytryny, 2 łyżki wody i 1 łyżki cukru pudru. Podgrzej delikatnie, aż jabłka będą naprawdę miękkie, a następnie rozgnieć łyżką. Dodaj trochę masła i soli do podania.

Spróbuj doprawić sos szczyptą mielonych goździków lub odrobiną ziela angielskiego.
  
Electra28.04.2024 17:44:09
poziom 5

oczka

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » SOSY I PRZYPRAWY » SOS JABŁKOWY DO WIEPRZOWINY

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny