wrzucaj <- <- -> -> 1 Pliki, które tu są udostępnione można używać TYLKO pod warunkiem, że masz ich oryginalną wersje, a ściągniętą kopie będzie się traktować jako zapasową.
Nie mogą one służyć jakimkolwiek celom niezgodnym z prawem.
Udostępniający pliki nie ponosi żadnej odpowiedzialności z powodu wykorzystania materiałów tu zawartych niezgodnie z ich przeznaczeniem w szczególności, gdy spowodowałoby to szkodę osób trzecich.
Wszystkie pliki pobierałeś/aś na własną odpowiedzialność.



NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » ZUPY » FRANCUSKIE KLUSKI DO ROSOŁU

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

Francuskie kluski do rosołu

  
kotek
23.01.2022 08:45:50
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Moderator

Posty: 2930 #7910338
Od: 2018-4-14
Składniki:
Francuskie kluski do rosołu

Składniki:
4 jajka,
4 łyżki maki pszennej,
1 płaska łyżka masła.... Sposób przygotowania:
Francuskie kluski do rosołu
Masło ucieramy w misce. Dodajemy do niego stopniowo po jednym żółtku. Następnie ubijamy pianę z białek. Mieszamy ją z utartymi żółtkami, a w dalszej kolejności dodajemy mąkę. Delikatnie mieszamy. Kluski kładziemy małą łyżeczką na gotującą, lekko posolona wodę. W trakcie gotowania odwracamy je widelcem na drugą stronę. Kluski wyjmujemy siteczkiem, porcjujemy na talerze i zalewamy rosołem.
  
Electra03.05.2024 14:45:03
poziom 5

oczka

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » ZUPY » FRANCUSKIE KLUSKI DO ROSOŁU

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny