wrzucaj <- <- -> -> 1 Pliki, które tu są udostępnione można używać TYLKO pod warunkiem, że masz ich oryginalną wersje, a ściągniętą kopie będzie się traktować jako zapasową.
Nie mogą one służyć jakimkolwiek celom niezgodnym z prawem.
Udostępniający pliki nie ponosi żadnej odpowiedzialności z powodu wykorzystania materiałów tu zawartych niezgodnie z ich przeznaczeniem w szczególności, gdy spowodowałoby to szkodę osób trzecich.
Wszystkie pliki pobierałeś/aś na własną odpowiedzialność.



NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » ZUPY » DZIADOWSKA

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

Dziadowska

  
kotek
19.04.2021 17:28:00
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Moderator

Posty: 2930 #7797869
Od: 2018-4-14
1 kg ziemniaków, 1 l maślanki, łyżka masła, łyżka mąki żytniej 10 dag boczku surowego, cebula , listek laurowy, sól...Sposób wykonania:

Ziemniaki pokroić w kostkę i ugotować je w litrze wody, dodać przyprawy. Maślankę zmieszać z łyżką mąki dodać do wywaru, na patelni usmażyć boczek z cebulką, również dodać do wywaru, doprawić do smaku, posypać zieleniną.
  
Electra03.05.2024 12:05:53
poziom 5

oczka

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » ZUPY » DZIADOWSKA

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny